Morgondagen blir en utmaning...


Ja, imorgon ska vi skippa vagnen till dagis...
Måns farfar ska hämta honom där så det är enklast om det inte är någon vagn med, vet inte om han kan fälla ihop den...
Undra hur lång tid det tar att komma till dagis när plutten ska gå.. Får nog gå minst 10 minuter tidigare än vad vi brukar.

Idag har han haft kul iallafall, han ville inte gå hem när jag hämtade honom, han sprang tillbaka in och blev jättearg när jag hämtade honom och skulle klä på han.. Det är skönt att veta att han trivs och tycker det är kul där.

Idag var sista dagen för penicillinet, hoppas han får vara frisk nu. Det är ju lättare att bli sjuk när man har slutat med penicillinet.


Vinter igen..

Jaha, så var det vinter igen då :( Vill ju att det ska bli vår nu.

Idag är Måns på dagis, han har inte varit där sen den 11:e.. Så det är ett tag sen men han sprang in direkt när vi kom dit, med overall och allt på sig... Han vinkade så snällt när jag gick också och blev inte ett dugg ledsen. Han har nog saknat att vara där.

Igår hade jag en slappardag.. Gick inte upp förens 13.30.. Sen låg jag i soffan och lyssnade på musik mellan 15-17.. Det var så skönt att göra ingenting :)

Nu ska jag väl försöka plugga lite, sen ska jag till mamma, hon ska klippa mitt hår :)



Min utsikt...


Uppdatering..

Nu är det ett tag sen igen... Glömmer bort bloggen lite..

Måns har varit sjuk rätt så mycket sista tiden, ögoninflammation först sen var han 'frisk' en vecka innan vi fick åka till akuten för han hade jobbigt att andas, hade då öroninflammation och luftrörsinfektion och massa skit. Han fick iallafall penicillin så jag hoppas han får vara frisk nu.

Jag var sjuk veckan mellan han var sjuk dessutom, hade körtelvirus.. Så jag var borta från skolan i 2,5 vecka ungefär, jobbigt. Jag var dit igår iallafall, hade lite ångest innan, ville inte åka dit men det gick bra.


Jag är riktigt less på att vara singel nu! Vill hitta någon nu...




Min lilla knasboll