Måns är korthårig...

Idag var jag iväg och klippte Måns hår. Jag klippte iofs inte, var till frisören... 



Före




Efter


Vatten i förrådet :/

Jag var ner till förrådet i källaren och skulle leta efter mina hörlurar som var borta (hittade dom där) och det var blött där inne, vissa kartonger var dyngsura men det verkade inte som att det var något som hade blivit förstört.
Jag fick ringa felanmälan iallfall så hoppas att dom kommer och fixar det snart, innan sakerna blir förstörda där nere.


Idag var det jobbigt att lämna Måns på dagis, han blev jätteledsen när jag gick stackarn. Han ville följa med mig.
Det lät som att han blev lite lugnare när han inte såg mig längre iallafall.

Nu ska jag försöka städa lite innan jag ska hämta honom igen vid 14.


Shopping :)

Idag var jag ner till centrum en liten sväng och köpte lite nya kläder till Måns, bland annat en rosa t-shirt :)
Så kul att shoppa lite, det var ett tag sen jag gjorde det..
Måste försöka komma iväg till stockholm och köpa kläder och skor till mig själv också.


Här är det jag köpte



Dagis och skola

Nu har Måns börjat gå på dagis ordentligt nu, inskolningen har gått jättebra. Tyvärr så måste han vara på dagis 7-16 nästan varje dag :(
Han gnällde lite imorse när jag lämnade honom men det gick över så fort han inte såg mig längre. Jag såg honom när jag stod och väntade på bussen som går precis utanför dagiset och han satt så fint där.
Han blev glad när jag kom och hämtade honom sen, han skulle komma upp på en gång och så fick jag kramar och pussar :) Men han ville inte riktigt gå hem.. Men det gick lättare idag än igår..

Jag började skolan i tisdags, går där 4 dagar i veckan. Egentligen är det till 16 varje dag men jag får sluta vid 14 dom dagar jag ska hämta Måns på dagis eftersom det tar ca 1,5 timme att åka.
Imorgon börjar första kursen, ska bli intressant.

Vi köpte skor till Måns sen förresten, det blev ett par Kavat vinterkängor i storlek 24, dom var lite stora men vi la i en sula så dom blev lite mindre

Imorgon är det dags

Imorgon är första dagen på inskolningen på dagis för Måns :/
Jag vill inte, vill fortsätt vara hemma med honom ju. Men men, det kommer nog gå bra.

I söndags var vi ute och åkte pulka för första gången, en liten stund. Det var väl kul i 5 minuter kanske, sen ville han inte sitta fast i pulkan längre...
Vi var upp till mamma en sväng sen också och busade lite.

Igår var vi iväg och kollade vart skolan var som jag ska börja i. Åkte tåg dit men måns tyckte ju inte att det var så roligt, han skulle klättra och ha sig, ville inte sitta stilla på sätet och kolla ut genom fönstret som jag tyckte... Man är ju tvungen att byta tåg också men på det fick han sitta kvar i vagnen. Jag orkade inte med att han skulle klättra och så igen.
Jag såg skolan precis innan vi kom till stationen, hade jag inte sett den då så hade jag nog haft svårt att hitta den för den låg lite avsides...
Men men, sen gick vi runt lite i centrumet där och kollade, köpte 2 par strumpor till Måns, storlek 25-27, dom var lite stora men dom strumporna han har i storlek 22-24 börjar bli för små nu. Han är en storfot... Haha :)

När vi skulle hem så tog vi bussen istället, den gick direkt hem, inga byten eller så. Det var så skönt att kunna sitta still och veta att man inte behövde gå av förens man var hemma.
Måns somnade efter halva vägen ungefär, tröttisen. Han vaknade när vi var utanför porten här sen, då hade han sovit i 40 minuter ungefär iallafall.
Men av den här resan så kom jag fram till att det är enklare att åka buss iallafall, gratis är det ju också om man åker med vagn även om det är lite bökigt att få på och av vagnen om det är en gammal buss men åker man utan vagn så är det ju enkelt, raka vägen dit utan att behöva byta buss/tåg. Så det blir nog bussen för mig när jag ska till skolan sen iallafall. Börjar om en vecka nu :/

Idag var vi nere i centrum och kollade efter nya vinterskor till Måns eftersom dom han har börjar bli lite trånga, speciellt med raggsockor på. Provade massor med skor, provade en sko i storlek 24 som såg jättestora ut men den kändes lite liten när han hade den på foten. Så jag vet inte vilken storlek man ska köpa, 24 eller 25 :/ Svårt det där.

Nu är jag ensam igen...

Nu är Måns hos Danne, ska vara där till imorgon. Ska passa på att städa lite och handla måste jag göra också :/
Svinkallt är det ute också, klädde på måns massa kläder stackarn, och overallen börjar bli lite liten såg jag.
Han växer ju så satans fort, tycker dom flesta kläderna som han har börjar bli/är för små. Så det blir att köpa lite nya kläder när jag får pengar sen.

Måste nog rensa ur hans garderob också, det känns lite onödigt att ha massa kläder där inne som är för små.
Ska rensa hans leksaker dessutom, han har massor, det är fullt med leksaker i hans rum nästan...
Han leker knappt med hälften. Ska nog fråga Danne om han behöver leksaker att ha där, vet ju inte hur mycket han har där men har han inte så mycket så kanske han leker mer med sakerna om dom är där istället.


Igår var vi hos min syster, hennes sambo fyllde år. Var där i ca 5 timmar... Måns och Joakim lekte så fint, Joakim kom och sa till Måns att han skulle komma och leka med honom :) Små sötnosarna.
Sen somnade Måns på vägen hem, nästan på en gång..


Bara 5 dagar kvar till dagisstarten nu :/