Städa, städa

Jag måste städa lite idag innan jag hämtar hem Måns från dagis.
Det är dock inte så mycket som behöver göras, dammsuga, fixa tvätten och fixa disken.
Jag måste fixa med julkorten också, har inte orkat göra det än.. Men det börjar bli dags för det nu, så man hinner få iväg dom.


Måns har somnat ensam två kvällar nu, första kvällen hörde jag honom gnälla lite, att jag skulle komma och sitta där men han sa det bara en gång sen var han tyst och somnade.
Igår kom han upp två gånger och ville att jag skulle komma in och sitta där, men jag gick och la honom och sa godnatt igen bara och gick ut, sen somnade han :) Så han kan ju faktiskt somna ensam :) Han har ju sin nattlampa tänd så det kanske gör det lite bättre.


Jag köpte pärlor (stora) och pärlplatta till honom i tisdags och igår fick han lägga pärlplattan. Han var faktiskt duktig. Han ville inte göra så jättemycket men jag tänkte att han skulle få fortsätta idag om han vill det sen efter dagis.

Välkommen hem

Underbar låt med E.M.D


Julkort

Jag började lite smått att fixa med julkorten igår, men än är jag inte nöjd. Vill att det ska vara perfekt ju... Eller inte perfekt kanske. Det kommer det nog aldrig bli.
Måste nog sätta mig ikväll och greja med dom lite så att dom blir färdiga nångång.

Nu är det dags att gå och hämta prinsen från dagis ♥
Han satte sig och skulle baka på en gång när vi kom dit imorse :)


Måste ner till väsbyhem och hämta tag till dörren och fråga vad som har hänt med mina tapeter som jag beställde för snart en månad sen men fortfarande inte hört något om.

Svårsövd..

Nu har jag min prins hemma igen ♥ Han kom hem igårkväll. Inte ville han somna på kvällen sen, jag la honom vid kl 19 men han gick upp och tände lampan hela tiden och skulle leka så han somnade inte fören efter  kl 21. Han vill att man ska ligga bredvid honom när han ska sova, men jag vill inte att man ska behöva det. Det är bara för att Danne gör så när han har Måns.
Jag vill ju att han ska kunna somna själv, att man lägger honom i sängen, släcker lampan och går ut och han somnar då... Men det verkar inte han vilja... Jag har faktiskt köpt en nattlampa så jag ska testa ikväll och se hur det funkar. Det lär väl ta ett tag innan han kan somna själv men det är väl bara att gå in med honom ifall han kommer upp och inte sitta/ligga bredvid även om han tjatar.

Idag har vi varit nere i centrum en sväng och fixat med lite papper. Vi gick runt där och kollade lite också, köpte en present till Joakim och köpte som sagt nattlampan och två andra touchlampor som jag tänkte sätta under hyllan i vardagsrummet men såklart glömde jag köpa batterier så jag får väl köpa det imorgon istället.

Nu tänkte vi går ner i källaren en sväng och leta upp julsakerna och ta med dom upp innan det är dags för middag :)




Bilder från Måns 2-årsdag

              

Borta en vecka igen

Nu är Måns hos sin pappa igen, en vecka. Både skönt och jobbigt att han är borta.

Tänkte lägga in bilder från hans födelsedagsfirande sen, antingen ikväll eller imorgon. Får se när jag orkar.

Nu är det iallafall dags för tv-tittande.. OTH och gossip girl :)

Sen blir det ett bad efter det :)

Liten blir stor

För exakt två år sen föddes det en liten kille två veckor över tiden, en då tisdagsnatt den 13 november 2007 klockan 00.17. En liten kille som fick namnet Måns :) Denna lilla Måns är min ögonsten, den finaste som finns. Kärleken till honom är oändlig. Han är mitt allt!

Idag blir han som sagt två år, jag undrar vart dessa två år har tagit vägen. Dom har bara flygit förbi.



Ett steg i rätt riktning, mot ett bättre liv

Jag har länge mått dåligt över hur mitt liv ser ut, eller rättare sagt hur jag är.
Undrat varför det är så svårt att prata med folk, göra saker där det är mycket människor eller bara gå till affären vissa dagar. Varför jag får sån ångest hela tiden, av allt.
Det har kommit till en punkt då det har blivit alldeles för jobbigt. Det känns som att jag inte klarar av någonting längre utan att få sån satans ångest.
Jag har läst mycket och själv kommit fram till vad det är, men även nu fått det bekräftat, social fobi. Så jag har iallafall tagit tag i det nu, och hoppas att det blir bättre snart. Just nu känns det ju inte så men det känns som att jag är på botten nu, så jag borde bara kunna ta mig uppåt!
Det har gått så långt att jag har hoppat av skolan, hittar på ursäkter för att inte gå på saker där det är mycket folk där man måste sitta i grupp och så och undviker allt liknande där jag får extrem ångest.
Men som sagt det borde väl bli bättre med tiden, sakta men säkert borde det vända åt rätt håll så jag kan leva ett normalt liv, utan att isolera mig. För så känns det nu, känner mig isolerad.