Årets sista blogginlägg

Snart är det 2009, bara ca 15 minuter kvar, då ska jag ut på balkongen och kolla på fyrverkerierna och hoppas på att Måns inte vaknar. Stackars katten är instängd i badrummet också, hon såg helt förtvivlad ut när jag stängde in henne där.

Jag har 2 nyårslöften, första är att gå ner minst 5 kg, helst 10 och andra är att hitta min drömprins (haha, lätt)... Får väl se hur det går med det då.

Idag var vi ute och gick en sväng iallafall, ner till centrum och sen var vi till mamma. Sen har vi bara varit hemma och busat. Nu har jag inte mer att skriva...


GOTT NYTT ÅR!

Riktigt trött

Jag är riktigt trött just nu, det känns som att Måns blir busigare för varje dag, orkar snart inte med. Inte undra på att man känner sig slut på kvällarna.
Imorse vaknade han ca 4.30 första gången :/ Men som tur var så somnade han om igen, orka gå upp då.

Igår fyllde min mamma år så då var vi där, var ute och gick en sväng innan också. Måns hade ritat en teckning till sin mormor i present. Första gången han ritade med kritor var det också och han försökte bara äta på dom några gånger... :)

Idag var vi ner till centrum en sväng o handlade lite, köpte present till min systers sambo som fyller år på torsdag. Jag köpte en bingolott också, så jag ska spela ikväll. Hoppas jag vinner lite iallafall, jag vann ingentin på uppesittarkvällen.

Imorgon är det nyårsafton då också, köpte chips o dricka när jag var i affären att ha imorgon kväll

Äntligen!

Nu är Måns hemma :) Åhh vad jag har saknat honom, han har nog saknat mig med, det verkade så iallafall.
Jag såg att han har fått en till tand nu också, en kindtand.

Imorgon fyller min mamma år så idag har jag varit i centrum och handlat present till henne, sen så har Måns gjort en present nu på kvällen :)

Städat har jag gjort också, dammsugit och torkat golven. Plockat bort lite skit också. Julsakerna är nerplockade med, julen är ju ändå över.

När Danne kom och lämnade Måns så gick han ner med sakerna i källaren och gick och kastade lite kartonger som jag samlat på mig. Så nu är det lite mer plats i klädkammaren där allting stod...

Så var julen över igen då

Jag känner mig väldigt dålig på att uppdatera här...

Måns är hos Danne nu, kommer hem imorgon. Han har varit där sen i torsdags, så här länge har jag aldrig varit ifrån honom :/

Allt man gör inför julen känns så onödigt egentligen, städa, handla julklappar o allt stressande. Julen är ju ändå över på en gång nästan.


Jag ska börja plugga i januari :/ Det känns ju sådär, vill egentligen vara hemma med Måns längre, men det går ju inte. Så det är mindre än 2 veckor kvar till han börjar på dagis nu, usch hur ska jag klara av att lämna honom?!



Lägger in lite bilder från julafton också :)



Nyfödd och ett år senare

Tänk att min nyfödda blåa lilla knubbis kunde bli en sån söt liten pojke :)        


                        Några timmar gammal                                                          
                                                                                                     




                                       1-årsdagen