Tråkväder

Det har varit riktigt tråkväder idag, svinkallt ju... Känns som vinter ute. Och nu regnar det. :(
Var nere i centrum idag igen och köpte en tjockare mössa till Måns.

Känner mig riktigt trött, kommer nog somna tidigt ikväll. Igår somnade jag en stund i soffan... Så blir det nog ikväll också..


Bilder på tröjorna jag köpte förut



Godmorgon...

Nu är vi vakna, Måns vaknade inte så tidigt som jag trodde han skulle göra. Han var tydligen trött för han sov till klockan 7..

Usch det är bara 2 grader ute nu. Brrr.. Jättedimmigt är det också.

Jag tänkte lägga upp bilder på tröjorna jag köpte igår sen.

Men nu först så ska jag byta blöja på Måns och sen ska vi äta frukost.

Shopping

Idag var jag ner till centrum, som vanligt.. Jag köpte två tröjor på New Yorker för presentkortet som jag fick i födelsedagspresent. Kände att jag behövde lite andra tröjor än linnen... Det har jag på mig varenda dag, men nu blir det ändring på det.
Jag köpte ett par vantar på hm till Måns också, men dom satt jättekonstigt och såg ut att vara för små... Så dom blir nog inte använda så mycket.
Vi var upp till min syster en stund efter centrum också och Måns somnade på vägen hem.
Var ju tvungen att väcka honom när vi kom hem och ta på pyjamasen och ge välling, han åt 500 ml idag..
Men han hade iofs inte ätit någon middag.
Han somnade iallfall på en gång efter vällingen. Så han har sovit sen ca 17.30 för ett litet avbrott vid vällingen vid 18.15...


Mer än så har inte hänt idag


Ett år sen


Idag är det ett år sen som Måns var beräknad att titta ut. Tänk att ett år kan gå så fort, den dagen var vi i centrum och köpte lite mer kläder åt plutten som då låg i magen.

Nu är det bara två vockor kvar till han fyller 1 år.


Imorse när jag vaknade så fick jag för mig att det var lördag.... Jag blandar ihop dagarna hela tiden, igår trodde jag att det var tisdag...



En bild på min mage för exakt 1 år sen...



Sovdags

Nu är det dags att hoppa ner i sängen och få lite sömn.. Det blev kanske inte så tidigt, men tidigare än vad det brukar bli iallafall... Så gonatt...


Är riktigt trött och dagisplats


Trött är vad jag är, somnade till i soffan en stund mitt i sjukhuset.. Men jag missade inte så mycket som tur var. Sov väl kanske 5-10 minuter bara... Så ikväll går jag nog och lägger mig tidigt.

Vi var ner till centrum idag och kollade lite, jag skulle köpa vantar till Måns som matchar hans mössa, men det fanns inte rätt storlek så Danne får köpa dom någon annanstans istället.

Jag hittade en present till till Måns idag, hittade den i 20-kronorslådan inne på ica.. Helt perfekt.. Billigt och bra och Måns tycker nog om den också.

Jag var in och kollade på kommunens hemsida på ansökan till dagis och såg att vi hade fått platserbjudande på dagiset vi sökt, vi hade sökt från 5 januari men han får inte börja då, det blir den 7 istället. En onsdag? Hmm, aja det blir nog bra det också..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan jag somnar

Idol - Sista veckofinalen ABBA-temat

Hittade den här på youtube nu också... Den senaste veckofinalen. Han är ju helt klart bäst!





Vaknade före Måns idag


Ja idag vaknade jag före Måns och det händer inte så värst ofta. Men han vaknade bara några minuter efter mig.

Måns var så glad när han kom hem igår, jag fick flera pussar. Han har blivit en liten pussgurka och ska pussas hela tiden.

Jag satte Måns på pottan för en stund sen och han bajsade! Första gången som han gör något när han har suttit på pottan. Han börjar bli så stor min lilla pojke.


Betalade mina räkningar imorse också, vilket inte är så kul. Varför måste allting vara så dyrt. 5000 i hyra liksom för en lägenhet i ett skitområde. Nej det borde vara billigare att bo här

Barnjeans från me&i



Jag är med och tävlar om barnjeans från me&i
Gå in på barnshoppingbloggen och tävla du också!
Tävlingen avslutas 1 november kl. 20.30



Grillad med korv.....



Nu har jag både städat och handlat. Plockat bort allt skit som låg överallt och plockade upp Måns leksaker som låg utspridda. Putsade fönstret i vardagsrummet också, men det blev lite flammigt. Jag hatar att putsa fönster, är inte ett dugg bra på det.
Man kanske skulle anställa någon att göra sånt åt en?

Jag var iallafall bort till ica maxi i arlanda stad och handlade med mamma och Juha. Köpte ett rosa band och lite annat nödvändigt..
Sen efter handlingen så skulle jag köpa en korv där, så då jag sa en grillad med korv.. Haha, jag skulle ju säga med bröd... Tur att ingen hörde det. Det var lite pinsamt.

Snart kommer Måns hem iallafall. Bara en halvtimme kvar ungefär nu

Är det meningen att man ska komma ihåg att ändra klockan?



Imorse vaknade jag, gick upp vid 11, trodde jag... Men så satte jag mig vid datorn och såg att den klockan var 10. Trodde faktiskt att det var något fel på datorn.. Haha... Så dum man kan vara ibland.
Men det var ju bra iofs, för nu hinner jag ju troligtvis städa och handla innan Måns kommer hem från Danne..
Det går inte att städa med honom hemma, först är han rädd för dammsugaren men efter ett tag kommer han efter och slår på den så den stängs av och det gör han hela tiden. Knäppa unge... Hehe.
Tvättmaskinen är igång också, men det blir nog minst en maskin till sen idag.

Favoriten i idol är...


Kevin! Självklart, han sjunger ju bra varenda vecka. Han är bäst av dom som är kvar helt klart

Lyssna själva!



Hej och hå... Nya bloggen...


Har nu fixat en ny blogg.. Den blev ju riktigt bra.. länk till förra:
http://ungmamma87.blogg.se


Det har inte hänt så jättemycket sen jag bloggade sist.. Måns väger nästan 12 kg nu... 11,9 vägde han sist när vi var på bvc,14/10.
Babysim kurs tre har börjat nu också. Var där idag och badade och han vågade hoppa från kanten nu, vilket han inte har gjort innan.. Då har han fegat och tagit tag i mina eller Dannes händer..

Han har lärt sig blåsa och göra nya ljud. Det kommer fler bokstäver, t.ex t och d. Men än säger han inte så mycket mer än namnam, mamma och hej ibland.

Efter babysimmet idag så var jag till barnens hus och köpte en födelsedagspresent till Måns, det är ju bara ca 3 veckor kvar tills han fyller 1 år. Tiden går alldeles för fort. Ibland längtar jag tillbaka till när han var nyfödd. Det var riktigt mysigt.

Jag har förresten gått ner ca 4 kg sen Danne flyttade härifrån.. Måste ju gå mycket mer nu och så äter jag inte lika mycket längre heller. Men det försvinner ingenting på magen som jag vill. Vill ju få bort den nu



Välkommen till min nya blogg!